شايد همه ما، دست کم يک بار، اين جمله را شنيده باشيم که: «عقد دخترعمو و پسرعمو، در آسمانْ بسته شده است». به علاوه، هر روزه شاهد ازدواجهاي خويشاوندان (خويشْ پيوندي يا ازدواج فاميلي) در اطراف خود، در محلّه و فاميل و شهر خود هستيم، در حالي که بخشي ديگر از خويشان و دوستان ما نيز در فاميل خود ازدواج کردهاند و يا فرزند يک ازدواج فاميلي هستند. افزون بر اين، داستانها و رُمانهاي فراس و فيلمها و سريالهاي تلويزيوني هم نمونههاي فراواني از اين دست را در خود دارند. در چنين حال و هوايي، کمتر کسي به خود، اجازه ميدهد که به آسماني بودن چنين پيوندهايي، به چشم ترديد و با نگاهي کاملاً زميني بنگرد؛ امّا روزگار «چشمْ بسته پذيرفتن» گذشته است. ما اکنون در عصر آگاهي و در جامعهاي دينمَدار زندگي ميکنيم و لازم است موضع روشن دين و علم را در برابر هر پديدهاي بدانيم.
سن مطلوب و مناسب براي ازدواج از درون سن بهنگام استخراج مي شود و با توجه به دين، فرهنگ و الگوهاي باروري سن مطلوب ازدواج براي دختران در محدوده 24-18 و براي پسران در محدوده 27-21 سال قرار مي گيرد .
به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری زنان ایران ایونا ، کارشناسان معتقدند که ازدواج يک پديده مشترک فرهنگي است که به اشکال مختلف در تمام جوامع و ملت ها وجود دارد و در هر فرهنگي الگوي مطلوبي از خانواده و شيوه ازدواج وجود دارد .
:: موضوعات مرتبط:
عشق و عاشقی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 690
متاسفانه دید نابالغانه به نحوه ارتباط دختر و پسر غالبا منجر به درگیریهای عاطفی ,شکست های ارتباطی و تبعات منفی آن می شود . گاهی این رابطه ها به احساس گناه بدبینی,رنجش ,خشم ,تنفر ,فرار ازازدواج یا نگرانی های فزاینده دختران و پسران می شود .
آگاهی از نحوه مدیریت کردن اینگونه رابطه ها منجر به کاهش عوارض آن می شود .
رابطه دختر و پسری می توانددر 3سطح وجودداشته باشد ,البته مرزهای این سطوح کاملا مشخص نیست و اینها همپوشانی دارند .لیکن با شناخت این 3 سطح مدیریت و کنترل رابطه بهتر می شود .